in ,

Wedden op Coronamaatregelen

Ook wedkantoren hebben het krap met de coronacrisis die in bijna heel de wereld voetbalwedstrijden, wielerwedstrijden en Formule 1 heeft platgelegd. Geen sportevenementen betekent dat je niet kunt wedden en dat betekent een flinke verlies voor wedkantoren. Dus, hebben ze iets nieuws bedacht; wedden op coronamaatregelen.

Veel mensen zouden denken, zo iets doe je niet. Het coronavirus heeft al duizenden mensen het leven gekost en er zijn honderden duizenden die het erg moeilijk hebben vanwege deze virus, dit is geen spelletje, maar grote wedkantoren zoals het Britse smarkets.com en Betcity en PariMatch in Rusland zien daar geen probleem in en hebben geen moeite om hun wedkantoren draaiende te houden met verschillende categorieën zoals sport, reizen, entertainment, lifestyle en de wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Als je wilt wedden bij de Britse smarkets.com kan je bijvoorbeeld kiezen voor sport en wedden op de Premier League. Er zijn nog geen wedstrijden maar je kan wedden op, ‘Wanneer begint het profvoetbal weer in Engeland?’ Of je kan zelfs een gokje wagen of er na al deze ellende überhaupt nog een Premier League zal bestaan.

ook kan je bij smarkets.com kiezen om te wedden op reizen. Bijvoorbeeld, wanneer kan je weer op vakantie met Easyjet? ben je meer een fan van Lifestyle, dat kan ook. Je kan gokken op wanneer de scholen weer open gaan in Groot-Brittannië of dat ze überhaupt nog open gaan.

Maar de Russische goksite Betcity heeft een hele nieuwe categorie erbij, je kan daar namelijk geld inzetten op de Wereld Gezondheidsorganisatie. Komt er nog voor het einde van de jaar een vaccin tegen Covid-19 ja of nee? Vindt je dat toch een beetje ‘niet kunnen’, dan kan je altijd bij PariMatch terecht om je geld in te zetten op de coronamaatregelen van de Russische autoriteiten. Zal er een reisverbod komen? Hoe lang zullen de maatregelen nog duren? Keuze genoeg dus.

Het coronavirus is een serieus zaak en ook de wedkantoren zijn zich daarvan bewust. Je kan ook absoluut niet wedden op hoeveel doden er uiteindelijk zullen vallen, want dat gaat ze wel te ver.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Tunahan Kuzu : “Politieke broedermoordaanslag.”

Merkel : “Coronavirus grootste uitdaging in EU geschiedenis.”