in

Vrouw ziet spin op haar been en rijdt met auto tegen pand in Eindhoven

Een spin op het been van een jonge automobiliste had woensdagochtend verstrekkende gevolgen. De Eindhovense schrok zó van het beest, dat ze met haar auto tegen een bedrijfspand tot stilstand kwam.

Nee, ze wil écht niet praten met de krant, zegt de vader van de 18-jarige vrouw die bij schoonmaakbedrijf ICS in Eindhoven de macht over het stuur verloor en naar binnen reed. ,,Ze is zó verschoten. Ze ligt nu thuis, te huilen op de bank.”

Om negen uur ‘s ochtends werden de medewerkers van het bedrijf aan de Tarasconweg in de Achtse Barrier opgeschrikt door een enorme dreun, vertelt directeur Gijs de Rooij. ,,Echt een héél harde klap. Ik maakte nog de grap: volgens mij is er iemand met zijn auto naar binnen gereden. En dat bleek dus nog te kloppen ook.”

Elektriciteitskast
De vrouw reed met haar auto eerst de stoep op, ramde achtereenvolgens een elektriciteitskastje en een hek, waarna ze de onderpui van het gebouw aan barrels reed. Twee grote ruiten sneuvelden en ook het muurtje onder de ramen werd vernield.

De jonge bestuurster, die volgens haar vader nog maar enkele maanden haar rijbewijs had, kwam met de schrik vrij. Volgens De Rooij geldt dat ook voor de medewerkers van ICS: ,,We zijn geschrokken, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt. De ruimte waar de mevrouw naar binnen reed, staat leeg. Maar het had ook anders af kunnen lopen: een half jaar terug zaten daar nog vijf mensen van onze loonadministratie te werken.”

Doordat ook een elektriciteitskast voor het pand werd geraakt, kampte het bedrijf na de klap met een urenlange stroomstoring. Laptops bieden uitkomst, zegt De Rooij: ,,En er is ook behoorlijke schade aan het pand, maar daar komen we wel uit.”

Al vrij snel was volgens hem duidelijk dat de bestuurster niets mankeerde. ,,Ze stapte direct uit en we hebben ze opgevangen. Haar vader was in de buurt en gelukkig ook snel ter plekke.”

Bron : ED

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Biecht: dominee bezwangert getrouwde vrouw

63-jarige vrouw en 68-jarige man doodgestoken op Brunssummerheide