in

Volgende week kans op temperatuurrecords

Als je vanmorgen naar buiten kijkt, kun je het je bijna niet voorstellen, maar er komt prachtig weer aan. Volgende week stijgen de temperaturen plaatselijk zelfs tot 18 à 19 graden.

Vanochtend is het nog druilerig, maar vanmiddag komt daar al een eind aan. En dat is het begin van een week vol zon, zegt Buienradar-meteoroloog Maurice Middendorp. Elke dag wordt het een graadje warmer.

Gemiddeld 16 graden
Morgen begint nog met wat sluierbewolking, maar in de loop van de dag piept de zon erdoorheen en wordt het gemiddeld zo’n 11 graden. In het zuidoosten kan het al wat warmer worden, zo’n graad of 13.

Totale verbijstering in zuiden Amerika
Zondag wordt het gemiddeld 12 à 13 graden, en uit de wind is het heerlijk toeven. Een voorbode van de dagen erna, want dan wordt het nog mooier: een graad of 14 op maandag, dinsdag 15 graden en woensdag zelfs 16 graden.

Warmst in Limburg
We spreken dan van gemiddelde waarden, zegt Middendorp, plaatselijk kan het nog warmer worden. Zo verwacht hij halverwege de week temperaturen van 18 à 19 graden in Limburg.

Donderdag wordt het ook nog zonnig en droog, maar de temperatuur zakt naar gemiddeld 13 graden. Dat is overigens nog altijd 6 graden warmer dan normaal is voor de tijd van het jaar.

Buitjes tijdens carnaval
De dagen erna is het even gedaan met het mooie weer.

Mensen die carnaval gaan vieren, moeten, zoals het er nu uitziet, rekening houden met een bui.

Bron : RTL Nieuws

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Verpleger vervolgd voor vier ‘insulinemoorden’, hij kon ongehinderd zijn gang gaan

DENK meerdere malen in het gelijk gesteld