in ,

Voetbalwedstrijd Duitsland eindigt 37-0 vanwege social distancing

Wat er precies is gebeurd? Holdenstedt had eerder een wedstrijd tegen een team, waarvan bleek dat er een speler positief was getest was voor het coronavirus. Dus kwam Ripdorf met de ‘perfecte’ oplossing, social distancing.

Het begon meteen goed, direct na de opening gaven de spelers van Ripdorf de bal aan de tegenstander en liepen ze van het veld af. Niemand wilde zijn gezondheid riskeren voor een voetbalwedstrijd, maar de scheidsrechter was het daar niet mee eens. De spelers werden één voor één, onsportief genoemd en moesten de wedstrijd uitspelen.

Spelers van Ripdorf, die weer een nieuwe manier moesten vinden om de mogelijk besmette spelers van Holdenstedt te ontwijken, hebben de rest van de wedstrijd twee meter afstand gehouden van hun tegenstanders. Er kwamen geen duels, dus had Holdenstedt vrij spel. Ripdorf speelde ook niet met een volledig team, maar met zeven man, dit is het minimum aantal spelers om een wedstrijd legaal door te laten gaan.

Dan krijg je 37-0 op het scorebord. En het beste nieuws is; later bleek dat geen enkele speler van de tegenstander positief testte op het virus. Jammer voor Ripdorf maar, gefeliciteerd Holdenstedt.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Stijging zet door: Bijna 2000 nieuwe coronabesmettingen binnen 24 uur

De wereld waarschuwt : Covid-19 risico in Nederland te hoog