in

Vijf verdachten aangehouden op verdenking van moord op moslima in Verenigd Koninkrijk

Auction Legal Judge Gavel Justice Law Hammer

Er zijn drie arrestaties verricht met betrekking tot de moord op Aya Hachem, een moslimvrouw die zondag op klaarlichte dag in Blackburn, Engeland, werd doodgeschoten.

De politie van Lancashire zei dat Uthman Satia (28) Judy Chapman (26) en Kashif Manzoor (24) worden aangeklaagd van moord op de 19-jarige Hachem.

Er werd al eerder bekend gemaakt door de politie dat er nog twee mannen waren gearresteerd en aangeklaagd op vrijdag, Feroz Suleman (39) en Abubakir Satia (31) Dit brengt het totaal arrestaties tot vijf.

Zij zullen worden aangeklaagd voor de moord op Hachem, evenals voor de poging tot moord op een man die niet het beoogde doelwit was in het incident. De politie zei dat er twee schoten waren gelost, één raakte een gebouw en de andere doodde Hachem.

Hachem, een Libanees-Britse moslim, werd tijdens een drive-by-shooting doodgeschoten terwijl ze boodschappen deed.

Haar ouders zeiden in een verklaring, “We zijn absoluut kapot van haar dood en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om te pleiten bij alle leden van het publiek die mogelijk over kleine informatie beschikken om de verantwoordelijken voor het gerecht te brengen.”

“Hoewel we nu mensen hebben aangeklaagd in verband met de moord op Aya, is er nog steeds een onderzoek aan de gang.” aldus rechercheur Andy Cribbin, “Ik wil iedereen bedanken die tot nu toe naar voren is gekomen om ons te helpen met ons onderzoek. Ik wil graag ook mensen blijven aanmoedigen om naar ons te komen als ze nog meer informatie hebben.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Noodtoestand Covid-19 ziekenhuizen zijn nooit gebruikt : Wie gaat deze betalen?

#Coronagate