Flower
Verschillende prominente Twitter accounts gehackt

Verschillende prominente Twitter accounts gehackt

Verschillende prominente Twitter accounts lijken woensdag te zijn gehackt, waaronder die van muzikant Kanye West, excentriek, miljardair Elon Musk en de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden.

Coronacijfers te hoog : Extra maatregelen voor regio’s
Raam ingegooid van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam
Turks gezin is tweede keer slachtoffer van vuurwerkbom

De account van voormalig president Barack Obama, Amazon-eigenaar Jeff Bezos, financier Warren Buffet en voormalig burgemeester van New York, Michael Bloomberg, waren ook allemaal slachtoffers van hackers.

Screenshots die van de accounts zijn gemaakt laten zien dat ze een link plaatsen waarin om Bitcoin donaties wordt gevraagd, waarbij ze in een of andere vorm zeggen dat alle donaties van hun gemeenschap en fans zullen worden verdubbeld.

Het officiële ondersteuningsaccount van Twitter zei dat de microblogging-website “op de hoogte is van een beveiligingsincident dat van invloed is op accounts op Twitter”.

Twitter heeft gezegd dat ze momenteel bezig zijn met een onderzoek en stappen worden genomen om alles op te lossen, “We zullen iedereen binnenkort updaten.” aldus de Twitter ondersteuningsaccount.

©NieuwsOn

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0