in

Verdriet en boosheid in Kerkrade om moord

Geschokte reacties in Kerkrade bij de gewelddadige dood van een vrouw. Vanmiddag werd zij neergestoken in de Erensteinerstraat in de wijk Chevremont. De verdachte is rond 16.00 uur in Heerlen opgepakt.

De verdachte, een negroïde man, stak haar in haar keel. Meerdere mensen hebben het zien gebeuren. Volgens buurtbewoners zou haar ex-man haar vermoord hebben. „Die had al een straatverbod”, zegt een omwonende. „Ze is al meerdere keren bij de politie geweest.”

Het verdriet is groot. „Ze had een hart van goud. Alle kinderen noemden haar tante. Ze was echt zo’n buurtmoeder waar iedereen altijd terecht kon. Het is echt heel erg dat uitgerekend haar dit moet overkomen”, zegt een vriendin van het slachtoffer.

Behalve verdriet is er ook woede. „Ze werd al langer lastig gevallen door haar ex. Je krijgt niet zomaar een straatverbod. Maar zoals zo vaak bij stalkingzaken kan de politie niets totdat er wat gebeurt. Nu is het zover, er is iemand dood. Dat klopt tocht niet? De politiek moet hier eens wat aan doen. Deze man had allang van de straat geplukt moeten worden. Dat blijkt nu. Maar het is te laat en dat voelt heel onrechtvaardig”, aldus een andere vriendin van het slachtoffer.

De politie wil verder nog niets kwijt over de zaak. „Eerst moeten we de familie op de hoogte stellen”, aldus een politiewoordvoerder.

Bron : De Telegraaf

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Man doodde zijn vrouw voor fatale explosie Vlaardingse flat

’Google luistert mee met gesprekken slimme assistent’