in

Vandaag langere tijd grijs weer

Vanochtend is het op veel plaatsen nevelig en plaatselijk komt mist voor. Verder heeft het noorden en noordoosten te maken met lage bewolking uit Duitsland. In het zuiden en westen komt de zon er geregeld aan te pas. De wind waait zwak tot matig uit oostelijke richtingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon, maar later op de middag veroorzaakt een zwakke storing meer bewolking en mogelijk lokaal wat lichte regen. In het noorden en noordoosten blijft het ondertussen grijs weer. De middagtemperaturen lopen uiteen van 8 tot 9 graden in het noordwestelijk kustgebied tot 16 graden in het zuiden van Limburg. De oostenwind is zwak tot matig.

Vanavond kan er eerst nog lokaal wat lichte regen vallen. In de nacht naar dinsdag is het droog en zijn er opklaringen. Wel wordt het nevelig met vooral in het noorden kans op mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4 graden in het noordoosten tot 9 graden in Zeeland.

Morgen verdwijnt de mist vrij snel. Vervolgens is het vrij zonnig, maar er drijven ook sluierwolken over waar de zon soms met moeite doorheen schijnt. Het blijft wel droog en het is ongewoon zacht voor de tijd van het jaar. De middagtemperaturen lopen uiteen van 14 graden op de Wadden tot 18, lokaal 19 graden in het zuidoosten. De wind waait matig uit het zuidoosten.

De dagen daarna wordt het licht wisselvallig. Tot het einde van de week valt er echter niet veel regen: in het weekeinde neemt de kans op regen duidelijk toe. De middagtemperaturen komen veelal iets boven normaal uit.

Bron: Buienradar

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Justitie test nieuwe onopvallende flitsers

Duitse minister van BZ noemt neo-nazi moorden ‘schande’ voor het land