in

Vaarwel Herfst. Hallo Lente!

“Er komen een paar lekkere dagen aan.” aldus Martijn Dorrestein van Buienradar, die laat weten dat er eindelijk een einde lijkt te komen aan de eindeloze Herfst die we hebben in Nederland sinds oktober vorig jaar, “Donderdag gaat de zon flink schijnen, we krijgen dan maar liefst acht zonne-uren. Met 10 graden en een stevige wind voelt het nog wel wat koud aan, maar dat gaat in het weekend verbeteren.”

Er staan een aantal buien op vrijdag maar dit is zaterdag alweer voorbij, “Zondag gaat de temperatuur ook omhoog en kan het echt een mooie dag worden.” Er bestaat zelfs een klein kans, een heel klein kans van twee procent, dat we de 20 graden zouden kunnen bereiken, “Die kans is heel klein, maar natuurlijk zou het mooi zijn.”

Het blijft ook niet alleen maar bij een zonnig weekeinde, maar volgens Dorrestein krijgen we vooral de tweede helft van volgende week echt Lente weer, “De temperatuur gaat langzaam omhoog en de zon gaat flink schijnen. Volgende week donderdag kan het maar liefst 15 graden worden. Echt lente-achtig dus.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Engeland zoekt Coronavirus vrijwilligers

Eerste coronavirus patiënt in Turkije