in

Urenlange storing Facebook en Instagram

Facebook en Instagram waren sinds dinsdagmiddag wereldwijd slecht bereikbaar. Gebruikers kampten met traag ladende pagina’s of kregen foutmeldingen. De problemen namen in de loop van de avond af.

Facebook en Instagram kampten sinds dinsdagmiddag half 2 met een wereldwijde storing. Bij een deel van de gebruikers bleken pagina’s traag of helemaal niet te laden. Ook kregen gebruikers regelmatig foutmeldingen en werkten bepaalde functies niet goed.

Instagram-gebruikers klaagden onder meer dat ze hun feed niet konden verversen en hun chatberichten niet konden lezen. Facebook-gebruikers meldden bijvoorbeeld dat ze geen updates konden versturen of filmpjes konden uploaden.

De meldingen over de storing bij Facebook en Instagram kwamen uit de hele wereld. De klachten namen volgens de site DownDetector in de loop van de avond af.

“We onderzoeken de zaak en werken aan een oplossing”, meldde Facebook-medewerker Marissa Hoek op de statuspagina van het sociale netwerk. Het probleem was dinsdagavond om 10 uur nog altijd niet helemaal verholpen.

Facebook melding

Instagram Melding

Maandag had Facebooks chat-app Messenger ook al te kampen met een storing.

Bron : RTL Nieuws

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Transavia springt in gat Ryanair Eindhoven

Familie in Zuid-Sudan veilt 16-jarige dochter via Facebook