in

Turkse Spider-Man helpt ouderen tijdens Corona-Lockdown

Spider-Man is echt en hij zit in Turkije! Burak Soylu gaat gekleed als Spider-Man door de straten van de zuidelijke badplaats Antalya in Turkije om mensen te helpen die door de Corona-Lockdown niet naar buiten kunnen voor hun dagelijkse boodschappen.

Met zijn superheldenkostuum aan, helpt Burak Soylu de ouderen met hun boodschappen, omdat ze binnen moeten blijven als onderdeel van Ankara’s maatregelen tegen het coronavirus.

Op deze manier, zegt hij, helpt hij niet alleen mensen in nood, maar is het ook positief voor hun moreel, “Soms rij ik en soms klim ik. Ik ben erg blij dat ik mensen kon helpen en de aandacht kon vestigen op de oproep om thuis te blijven.” vertelde Soylu aan Anadolu Agency, “Iedereen heeft een superkracht die ‘goedheid’ wordt genoemd, ze zouden hem vaker moeten gebruiken.” ook voegde Soylu toe dat hij zijn best zal blijven doen om oudere mensen te helpen en te vermaken.

Locals in de zuidelijke provincie waarderen de deugdzaamheid van hun nieuwe superheld, “Spider-Man levert onze groenten en fruit. Het is echt motiverend op deze vervelende dagen.” aldus een oudere bewoner.

©NieuwsOn
Foto : AA

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

16 doden in schietpartij Canada

Groei in illegaal wapenbezit in Nederland