in

Turks gezin is tweede keer slachtoffer van vuurwerkbom

Een Turkse gezin uit Deventer heeft deze week twee keer de schrik van hun leven gehad. Op de nacht van vrijdag op zaterdag werd er een vuurwerkbom door de brievenbus bij het gezin naar binnen gegooid en dit werd afgelopen nacht nogmaals herhaald.

Er zijn geen gewonden gevallen maar de bewoners zijn wel flink geschrokken. Na de eerste incident ontstond er brand in de woning. De explosie was zo krachtig dat er enkele deuren en ramen beschadigd raakten. Nadat de politie gearriveerd was, bleek er vuurwerk naar binnen te zijn gegooid.

Afgelopen nacht was het weer raak. Het gezin belde opnieuw het alarmnummer vanwege een harde knal en rookontwikkeling. Weer was er zwaar illegaal vuurwerk door de brievenbus gegooid.

Verschillende fotografen meldden dat deze explosie zo hard was, dat de klep van de brievenbus de straat over is geschoten en bij de overburen aan de achterkant van het huis is beland. Ook het huis van het gezin is niet gespaard gebleven. Er zijn een aantal ruiten kapot en bakstenen zijn afgebrokkeld.

De politie heeft geen informatie over mogelijke daders en het is nog onduidelijk waarom het gezin een doelwit is van deze daden. Een van de drie kinderen van het gezin, laat aan De Stentor weten dat alles heel anders had kunnen aflopen als een van hun in de gang had gestaan toen er een vuurwerkbom door de brievenbus werd gegooid.

De politie vraagt op hun social media, getuigen om zich te melden.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Koning Willem-Alexander heeft een Kerstboodschap : Begrip en een Luisterende Oor

Britse vrouw aangevallen door 12 mannen en wordt zelf aangeklaagd