Flower
Turks bedrijf komt op ‘s werelds toonaangevende cybersecurity lijst

Turks bedrijf komt op ‘s werelds toonaangevende cybersecurity lijst

Het Turkse tech-bedrijf Kron werd donderdag vermeld als leider op het gebied van cybersecurity, volgens het laatste rapport van een groot internationaal onderzoeks- en adviesbedrijf.

Leraren krijgen waarschijnlijk voorrang bij Coronatestcentra
Europa ziet een ‘exponentiële’ stijging van coronabesmettingen
Amerika ziet een enorme stijging in Corona besmettingen

Kron is het eerste en enige Turkse bedrijf dat wordt erkend als een toonaangevend bedrijf op het gebied van Privileged Access Management (PAM), gepubliceerd door het Amerikaanse bedrijf Gartner, in het meest recente Magic Quadrant voor PAM.

Het rapport, dat om de twee jaar wordt bijgewerkt, evalueert wereldwijd alle bedrijven in een bepaald vakgebied en selecteert leiders op basis van hun niveau van technologie, creativiteit en activiteiten in de markt. Kron is een van de 12 bedrijven die in het rapport worden vermeld.

Kron-bestuursvoorzitter, Lutfi Yenel zei dat als een Turks technologiebedrijf dat geavanceerde technologische softwareproducten produceert, “het behoren tot ‘s werelds eerste 12 PAM producenten in de mondiale arena is een indicator van effectieve onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten (R&D), evenals superieure operationele capaciteiten.”

Yenel benadrukte dat Gartner zijn rapporten heeft opgesteld door te bepalen welke bedrijven het verschil hebben gemaakt in de concurrentie en op basis van echte gegevens en meer dan 500 onpartijdige criteria, waaronder klanttevredenheid, product- en marketingstrategie

“Net als voorheen zullen we met onze effectieve R & D-investeringen in de toekomst doorgaan met het produceren van innovatieve en concurrerende softwareproducten.” aldus Yenel.

PAM verwijst naar een uitgebreide cyberbeveiligingsstrategie die organisaties helpt bij het beveiligen, controleren, bewaken en onderzoeken van alle menselijke en niet-menselijke kritieke identiteiten en activiteiten.

Voordat Kron werd erkend door het Gartner rapport, werd hij vermeld in rapporten van andere toonaangevende onderzoek en adviesbedrijven zoals, KuppingerCole en Forrester.

Kron, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in de behoeften van bedrijven, met name telecomoperatoren en grote ondernemingen.

©NieuwsOn

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0