in

Turkish Airlines zal hygiënekits beschikbaar stellen tijdens vluchten

Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines zal na een ‘stop’ van twee maanden, vanaf juni weer haar nationale en internationale vluchten hervatten. De luchtvaartmaatschappij laat woensdag in een persbericht weten dat er hygiënekits zullen worden aangeboden tijdens de vluchten.

“Om de gezondheid van de passagiers te beschermen, zullen de luchtvaartmaatschappijen tijdens vluchten ook cabinepersoneel voor hygiëne aanstellen.” aldus het persbericht.

Hygiënekits bevatten een masker, desinfectiemiddel en antiseptisch weefsel afhankelijk van de reisduur en zorgen voor toezicht om ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen correct worden uitgevoerd.

Cabinepersoneel dat wordt aangewezen als hygiënedeskundigen zijn verantwoordelijk voor alle hygiënestandaarden aan boord en maatregelen zoals sociale afstand, “De hygiënedeskundige houdt toezicht op het maskergebruik van passagiers en zorgt ervoor dat passagiers hun maskers niet allemaal tegelijk verwijderen tijdens het serveren van eten en drinken.” zo staat het in het persbericht.

De luchtvaartmaatschappij zal ook voor elke vlucht alle vliegtuigen desinfecteren.

©NieuwsOn
Foto : AA (Anadolu Agency)

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Slechts 5,5% Nederlandse bloeddonoren heeft antistoffen tegen coronavirus

Britse en Zweedse toeristen niet welkom in Nederland