in

Tunahan Kuzu reageert op Telegraaf headline

Partij DENK heeft zijn kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen vandaag bekend gemaakt en de nummer zeven heeft de aandacht getrokken van de Telegraaf, het gaat om Ahmet Erdogan.

Farid Azarkan en Tunahan Kuzu zijn de nummer één en nummer twee op de lijst en de top zes heeft zelfs drie nieuwe namen, met Natasha Mohamed-Hoesein op nummer 4, Charifa Zemouri op nummer en vijf en Isaura Carrilho op nummer zes, maar het is de nummer 7 in de lijst dat de aandacht trekt van de krant.


Foto : ©Facebook Ahmet Erdogan

Ahmet Erdogan, die dezelfde achternaam draagt als de Turkse president, Recep Tayyip Erdogan, maar zeker geen familie is van de president, herinnert de Telegraaf eraan dat DENK regelmatig wordt beschuldigd van het uitvoeren van de wensen van de Turkse president.
Zo wordt DENK regelmatig “de lange arm van Erdogan” genoemd in de Nederlandse media.

En, terwijl de kandidatenlijst van partij DENK uit diverse en krachtige leden bestaat, zoals ze dat zelf ook noemen in hun persverklaring, maakt de Telegraaf deze bericht bekend met headline, “Erdogan op lijst DENK”. En in plaats van het bespreken van, bijvoorbeeld de nieuwe leden, gaan ze door in hun bericht met de interne ruzie dat vorig jaar heeft plaatsgevonden en vervelende gebeurtenissen om Tunahan Kuzu.

Voormalig partijleider en nummer twee in de lijst, Kuzu heeft deze bericht van de Telegraaf natuurlijk gezien en zelf gedeeld op zijn Twitter account met de tekst, “Jarenlang werd ik beschuldigd van het zijn van de lange arm van Erdogan. Ik vond het tijd worden om hem erbij te halen. Erdogan is gewoon onze nummer 7”, ook voegt hij nog een lachende emoji toe.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Artsen : Corona zal ieder jaar terugkomen in de winter

Vluchten vanuit Groot-Brittannië geannuleerd