in

Trump noemt coronabesmetting, “zegen van God”

Trump zegt dat hij `zich “niet zo lekker” voelde, toen hij vrijdag naar het Walter Reed National Military Medical Center werd gebracht, nadat hij het virus had opgelopen dat meer dan 210 duizend Amerikanen heeft gedood. Nadat Trump een reeks medicijnen had gekregen, verbeterde zijn toestand dramatisch.

“Het was ongelooflijk. Ik voelde me meteen goed”, zegt Trump in een vooraf opgenomen videoboodschap dat hij op Twitter heeft gepost. “Ik voelde me drie dagen geleden net zo goed als nu.”

De president zei dat hij toestemming probeert te krijgen, om twee van de medicijnen die hij heeft gekregen, één van Regeneron Pharmaceuticals en één van Eli Lilly, voor noodgebruik, en belooft meteen dat patiënten die aan COVID-19 lijden, het gratis zullen ontvangen.

“Als je in het ziekenhuis ligt en je voelt je heel slecht, dan denk ik dat we eraan gaan werken, zodat je ze krijgt, en je krijgt ze ook gratis,” zei hij. “Ze zijn, naar mijn mening, dit onthouden, ze gaan zeggen dat ze therapeutisch zijn, en ik denk dat ze therapeutisch zijn, sommige mensen weten niet hoe ze therapeutisch moeten definiëren. Ik zie het anders. Het is een remedie.” aldus de president van de Verenigde Staten.

Honderdduizenden doses “zijn bijna klaar”, zei Trump, die belooft dat autorisaties voor noodgebruik “helemaal klaar” zijn.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

“We moeten gestolen koloniale kunst retourneren naar land van herkomst”

Mondmaskers verplicht buitenshuis in heel Italië