Flower
Trump : Ik zal alleen verliezen als Democraten vals spelen

Trump : Ik zal alleen verliezen als Democraten vals spelen

De enige presidentsverkiezingen die Donald Trump als legitiem zal accepteren, is degene die hij wint, vertelde hij vrijdagavond tijdens een bijeenkomst in Virginia aan een menigte supporters. Als hij in november verliest, verklaarde Trump, "We zullen dit niet accepteren."

Het rapport over (on) zichtbare invloed in Nederlandse moskeeën : Feit of Fabel?
Toename huiselijk geweld sinds het coronavirus
Huidige coronamaatregelen zullen tot ver in december duren

De toespraak van Trump in Newport News was het laatste onheilspellende teken dat hij zou kunnen weigeren zijn ambt te verlaten als hij in november de verkiezingen zou verliezen. Toen hem woensdag, tijdens een persconferentie werd gevraagd of hij zich zou ‘inzetten voor een vreedzame machtsoverdracht’, als hij de verkiezingen in november zou verliezen, zei Trump onheilspellend, “Nou, we zullen zien wat er gebeurt.”

Trump verklaarde vrijdag dat de enige manier waarop hij de verkiezingen zal verliezen, is “als de Democraten vals spelen.”

“We gaan dit niet verliezen, tenzij ze vals spelen”, aldus Trump tegen de menigte, “Ons land staat op het spel.”

“We willen een zeer vriendelijke overgang”, zei hij. “Maar we willen niet bedrogen worden. Of heel dom, een verlies accepteren.” houdt de, nou nog, president vol, “We gaan er niet voor staan.”

©NieuwsOn

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0