in , ,

Toch niet naar Turkije met Corendon

De reisorganisatie was toch erg geschrokken van deze felle reactie van het kabinet en wilde graag in gesprek om te kijken naar mogelijkheden. Na een Kamerdebat vannacht, waarin een motie werd aangenomen die de regering oproept reizen naar onveilige gebieden te verbieden, is er toch besloten om de all-invakanties naar Turkije met twee weken uit te stellen naar 22 juli, volgens bericht van RTL Nieuws.

Corendon verwacht dat met deze besluit de oneerlijke concurrentie van andere luchtvaartmaatschappijen die naar Turkije vliegen, van de baan is. KLM en Turkish Airlines bieden wel nog steeds vluchten aan naar Turkije, maar deze vliegen naar Ankara en Istanbul en niet naar vakantiebestemmingen zoals, Antalya, Alanya of bijvoorbeeld Kusadasi.

“We verwachten wel dat de klanten erg teleurgesteld zullen zijn, want we hadden vorige week de mogelijkheid aangeboden om kosteloos te annuleren. Maar deze mensen hebben dat niet gedaan, dus die wilden heel graag naar Turkije.” aldus Corendon in een verklaring.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Oranje houdt Turkije in ‘oranje’ lijst maar waar is dat op gebaseerd?

Geen ‘man’ of ‘vrouw’ melding op je identiteitskaart