in

Tienermeisjes plannen massamoord op kleine kinderen

Toen de tieners niet kwamen opdagen bij hun les, gingen docenten op zoek naar de meiden. Leerkrachten hadden via andere leerlingen vernomen dat de vriendinnen een plan hadden bedacht om andere leerlingen om het leven te brengen. Zo meldt CNN.

De agenten konden na de arrestatie hun smartphones doorzoeken, waarna de omvang van hun plan aan het licht kwam. De meisjes waren geïnspireerd door een horrorfilm die zij samen hadden gezien. Ze waren van plan om minstens één leerling om het leven te brengen, maar hoopten in totaal zo’n 15 tot 25 slachtoffers te maken.

Het plan was om in de wc-hokjes te wachten tot de jongere leerlingen langs zouden lopen. Vervolgens zouden ze deze kinderen neersteken, hun bloed drinken en daarna zelfmoord plegen.

Hel
„Ze hoopten dat de moorden op hun klasgenoten ervoor zouden zorgen dat ze echte zondaars zouden worden, zodat ze na hun eigen zelfmoord zeker waren van een plekje in de hel. Dat deden ze omdat ze satan wilden worden”, aldus de lokale autoriteiten.

Ondanks het feit dat de massamoord is voorkomen, heeft de schooldirectie psychische hulp aangeboden aan leerlingen en docenten.

Mogelijk worden de meisjes als volwassenen berecht. Dat zoekt de openbare aanklager nu uit. Zij zullen zich in dat geval moeten verantwoorden voor poging tot moord, wapenbezit en diefstal.

Bron:de Telegraaf

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zeer besmettelijk bofvirus vastgesteld onder Eindhovense studenten

We worden meer energiebewust