in

Sony verontschuldigd voor Playstation 5 pre-order fiasco

Het bleek dat winkels te laat werden geïnformeerd, en dit zorgde ervoor dat verkooppagina’s bij willekeur online verschenen en spelcomputers razendsnel waren uitverkocht. Sony’s grootste concurrent, Microsoft, die ook met een nieuwe Xbox komen, heeft gebruik gemakt van deze gelegenheid om Sony nog een schop na te geven, “geen zorgen, wij laten je weten wanneer de pre-orders precies starten.” schrijven ze op hun Twitter-account.

Sony heeft niet gereageerd op Microsoft, maar heeft de duizenden fans en gamers wereldwijd, zijn excuses aangeboden, “”Laten we eerlijk zijn: de PlayStation 5-preorders hadden een stuk beter kunnen verlopen. Daar bieden we onze oprechte excuses voor aan.” schrijven ze op Twitter. Ook laten ze weten dat iedereen die geen Playstation 5 heeft kunnen reserveren, hier binnenkort nogmaals de kans voor krijgt. De komende dagen moeten er meer spelcomputers te reserveren zijn bij verschillende winkeliers.

Je kan bij winkels zoals Bol.com, CoolBlue, Intertoys of Media Markt, voor kiezen om een e-mailadres achter te laten, zodat je een mailtje krijgt, zodra de verkoop start en lukt het je nog steeds niet om de nieuwste Playstation console te bemachtigen? Geen zorgen, later in het jaar krijg je weer de kans. Sony laat weten dat er door de jaar heen meer exemplaren beschikbaar komen.

©NieuwsOn
Foto : @PlaystationNL

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

GGD te druk : Zelf verantwoordelijk voor contactonderzoek

Europa in grip van Covid-19 : Meer dan 5 miljoen besmettingen