in

Skatende jongens worden hard aangepakt door BOA’s Roermond

Een filmpje over BOA’s in Roermond die een aantal jongeren hardhandig aanpakken, is al meer dan 500 keer gedeeld op Facebook.

Het gaat om drie jongens die skaten op het plein in Roermond. Ze houden afstand van elkaar en juichen elkaar soms toe, maar verder is er niks aan de hand en breken ze geen regels. Maar de BOA’s vonden het blijkbaar nodig om de jongens “hard” aan te pakken, schrijft de moeder van één van de jongens op haar Facebook pagina en deelt twee video’s waar je duidelijk kunt zien dat de BOA’s, de jongens lichamelijk aanpakken en in hun gezicht schreeuwen. Geen 1,5 meter regel voor de BOA’s in Roermond.

Het incident heeft 10 januari plaatsgevonden.

Ook Selami Coskun, lijsttrekker DENK Roermond, heeft de video inmiddels gezien en schrijft op zijn Facebook pagina, “Vandaag ben ik geattendeerd op beelden waarin medewerkers van de stadstoezicht in Roermond een groepje skateboardende jongeren hardhandig aanpakt. We zien allemaal een gedeelte van wat er zich heeft afgespeeld. Ik heb contact opgenomen met de betrokken personen. Ik zal de komende dagen artikel 43 vragen stellen over dit incident. Ik wil nogmaals iedereen erop wijzen dat we in deze moeilijke tijd meer begrip voor elkaar moeten hebben.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Geen mondkapje? Geen loon

Stijging in aanvragen Bijstandsuitkering in Rotterdam