in

Schokkende berichten bekend over vermoorde Humeyra

De 16-jarige Humeyra is afgelopen dinsdag doodgeschoten in de fietsenstalling van haar school. De dader blijkt de ex-vriend van het meisje te zijn. Volgens verschillende berichten heeft hij een week voor haar moord, Humeyra nog bedreigd door haar een foto te sturen waarin hij poseerde met twee vuurwapens.

Humeyra is ook vermoord met een van de wapens die te zien waren in het foto. De verdachte, Bekir E. (31), is inmiddels aangehouden en volgens de krant, De Telegraaf, had Humeyra de foto bij de politie had gemeld en had ze een afspraak gemaakt om een aanklacht in te dienen tegen Bekir. E, maar ze heeft haar afspraak bij de politie nooit gehaald en werd drie kwartier voor haar afspraak doodgeschoten in de fietsenstalling van haar school.

bekir E.

De politie had eerder bekend gemaakt dat Bekir E. en het slachtoffer bekenden van elkaar waren maar ze konden niet zeggen of het om een relatie ging, maar het is inmiddels bekend dat de verdachte en de 15 jaar jongere Humeyra eerder een relatie hadden. Humeyra werd mishandeld en besloot een einde aan de relatie te maken, ook omdat Bekir E. had gelogen over zijn leeftijd en had hij haar nooit verteld dat hij getrouwd was en een kind had.

Toen zij het had uitgemaakt werd ze bedreigd. Hij zou haar doodsteken als ze de schoenen die ze van Bekir E. had gekregen niet terug zou geven.

Humeyra had al een straatverbod tegen Bekir E. maar hij bleef haar stalken en lastig vallen. En daar liet hij het niet bij, ook viel hij haar nog jongere zusje lastig. Zo dreigde hij hen te verkrachten en dood te steken. Daar werd hij afgelopen augustus door de politierechter voor veroordeeld: zes weken cel, waarvan drie voorwaardelijk.

De verdachte is echter in hoger beroep gegaan en daardoor ging de celstraf nog niet in. Hij zat onder toezicht van de reclassering mocht geen contact opnemen met Humeyra, maar deed dit toch.

Dit was niet de eerste keer dat Bekir E. een relatie begon met een veel jongere meisje en dreigend en fysiek agressief gedrag toonde. De reclassering bracht voor de rechtszaak een rapport uit over E, waarin stond dat hij vaker relaties had met jonge vrouwen, en zelfde agressieve gedrag toonde.
Volgens het rapport zou hij ook verslaafd zijn aan cannabis en veel drinken.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Motief moord op Scandinavische toeristen in Marokko is terrorisme’

Rijden met navigatie vanaf volgend jaar standaard bij rijexamen