in

Rotterdam : 87-jarige vrouw beschoten in haar bed

Rond 1 uur afgelopen nacht is er een 87-jarige Rotterdamse in haar bed beschoten.

Het incident vond plaats aan de Zuiderhagen in Rotterdam en drie mannen zijn al aangehouden in verband met de zaak. RTL Nieuws schrijft dat de vrouw een knal horde en glassplinters voelde in haar haren en bed. De vrouw dacht dat de knal en de splinters afkomstig waren van een vallend schilderij, maar na onderzoek van de politie en het zien van het gat boven haar bed is er tot conclusie gekomen dat het gat om een rondvliegende kogel die in de muur terecht kwam van haar slaapkamer, boven haar bed.

De politie zegt dat er geen aanwijzingen zijn gevonden dat het een gerichte aanval op de woning is geweest en de vrouw is inmiddels slachtofferhulp aangeboden.

De politie heeft drie mannen van de leeftijden 20 tot 25. Een van de mannen heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en de andere twee komen uit Den Haag en Hoogvliet. De mannen zijn niet zomaar aangehouden, ze zaten in een geparkeerde auto en hadden alledrie uiteenlopende verhalen toen ze werden ondervraagd door de politie.

Op straat werden enkele kogelhulzen gevonden en in de auto van het drietal vonden agenten aanwijzingen dat zij misschien meer met het incident te maken hadden, schrijft RTL Nieuws.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Istanbul Airport staat opnieuw bovenaan de Europese verkeerskaarten

€ 400 miljoen om restituties te garanderen voor geannuleerde vakanties