in

Relschoppers roepen mensen op om huizen politici aan te vallen

Nederland is sinds het begin van de avondklok op zaterdag, in de ban van de zogenaamde, coronarellen, in meerdere steden door het hele land. Gisterenavond zijn relschoppers zelfs zo ver gegaan dat ze verschillende winkels in Rotterdam hebben geplunderd en leeg hebben gehaald.

Er zijn inmiddels honderden relschoppers aangehouden en minister Grapperhuis van Justitie heeft het over versnelde zaken en harde juridische stappen, maar dat lijkt de relschoppers niet af te schrikken. Online worden er nog steeds plannen gemaakt om te rellen en plunderen. Zo lijkt onder andere, Rotterdam, Amsterdam en Tilburg weer slachtoffer te worden van rellen, maar ook de Efteling is een doelwit van de relschoppers.

Maar het lijkt erop dat een groep relschoppers niet genoegen nemen met plunderen en hebben adressen van politici gedeeld op social media, en roepen iedereen op om deze aan te vallen.

Deze foto wordt gedeeld door de ‘Terreur & Crime Nieuws” op Twitter, “#ALERT Inmiddels gaan relschoppers een stap verder door de adressen van politici te delen en op te roepen om deze woningen aan te vallen. #avondklokrellen lijken steeds verder te escaleren”, wordt erbij geschreven.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nog meer rellen op komst : Houd uw kinderen thuis

Verkiezingen 2021 : VVD steekt ver boven iedereen uit