in ,

PVV : Nederland is vol en Islam hoort niet bij Nederland

Het voorwoord van de PVV verkiezingsprogramma begint met, een Nederland waar we ons geen racisme laten aanpraten, terwijl de tweede alinea eindigt met de ‘mededeling’ dat Nederland overbevolkt is en “Islam hoort niet bij Nederland”.

“We gaan Nederland weer opbouwen en sterker maken dan ooit tevoren. Om het aan u terug te geven. Want het gaat om u. Het is uw land. Het is tijd voor een nieuw begin!” schrijft Geert Wilders op Twitter, waarin hij het voorwoord deelt van zijn verkiezingsprogramma, waarin hij een veilig Nederland belooft met de zorg als topprioriteit en minder belasting (want we stoppen met miljardenuitgaven naar het buitenland, de kostbare massa-immigratie en klimaatsubsidies).

Ook preekt Wilders (of PVV) over een Nederland uit de EU, “afscheid nemen van de onbetaalbare en corrupte politieke unie”, aldus het voorwoord. De PVV belooft een Utopia waar Nederland(ers) baas zijn van hun eigen geld, hun eigen immigratiebeleid voeren, dus de grenzen sluiten voor alle ‘gelukszoekers’ uit islamitische landen, want “Nederland is overbevolkt en Islam hoort niet bij Nederland”, (waar we ons geen racisme laten inpraten, zoals staat in de eerste alinea van het voorwoord).

Den Haag toont volgens Wilders geen lef, en PVV durft dit allemaal wel aan. PVV wil Nederland teruggeven aan de Nederlanders, zolang je dezelfde haat deelt als de PVV; geen migranten uit islamitische landen, geen voorliefde aan de multiculturele (of multikul, zoals het voorwoord het noemt), geen diversiteit, geen islam, geen EU.

Wilders wil opkomen voor de ‘andere’ Nederland. “Nederland van u!” Mensen die niks terugkrijgen en na een zware coronatijd weer willen opbouwen voor hun kinderen en kleinkinderen. Mensen die geen vreemde willen worden in eigen land en willen vasthouden aan hun tradities en vrijheden. Een sociaal en trots Nederland. “Dat Nederland wil ik terug.”

In het kort, Geert Wilders wil “Make The Netherlands Great again”, want dat verliep heel goed voor de Verenigde Staten en hij wil uit de EU, want dat loopt heel goed voor Groot-Brittannië.

En nou denk je misschien, hij begint met “we laten ons geen racisme aanpraten”, en gaat door met een anti-diversiteit, anti-islam, anti-EU, anti-alles verkiezingsprogramma, waar is de anti-rasisme?

“Een land zonder hoofddoekjes, maar met oer-Hollandse gezelligheid en respect voor ouderen. Een land waar buitenlanders niet langer worden voorgetrokken en onze eigen mensen niet meer worden gediscrimineerd”, staat het in het voorwoord van de Geert Wilders (of PVV) verkiezingsprogramma. Nederland wordt gediscrimineerd, dat is wat Wilders wil zeggen. Buitenlanders worden ‘voorgetrokken’ en ‘onze eigen mensen worden gediscrimineerd’. Dat is de rasisme waar Wilders ‘genoeg’ tegen zegt.

De heer Wilders heeft ook zeker gelijk, Nederlanders worden zeker gediscrimineerd.Zo zijn er duizenden Nederlandse ouders gediscrimineerd tijdens de toeslagenaffaire, omdat ze een andere achtergrond hadden (zoals miljoenen Nederlanders in 2021). Duizenden Nederlanders worden gediscrimineerd wanneer ze solliciteren voor een baan of stageplek, omdat ze geen Nederlandse achternaam hebben (maar wel een Nederlandse nationaliteit). Duizenden Nederlanders worden achterin de klas neergezet en achtergehouden op school, omdat ze thuis in een andere taal spreken, en duizenden Nederlanders zullen GENOEG zeggen tegen deze discriminatie van ‘onze eigen mensen’, en naar de stembureaus rennen in maart.

Want miljoenen Nederlanders geloven nog steeds in Nederland en alle Nederlanders. Wij zijn anti-rasisme, anti-haat en pro-mens.

Nejla Karatas

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

EU : Er kunnen 6 doses worden gebruikt uit één flacon coronavaccin

Indonesische vliegtuig met 62 aan boord stort neer in zee