in ,

PSV maakt een comeback na een ‘bijna’ verlies

Het eindigde 2-1 voor PSV -FC Groningen tijdens de tiende ronde van de Eredivisie. Mark Bommel en zijn mannen ontsnapten ternauwernood aan hun eerste puntenverlies van dit Eredivisie-seizoen.

PSV heeft de eerste negen wedstrijden van dit seizoen beëindigd met een zege, dit is de op één na beste competitiestart in de clubhistorie. Als PSV vanavond zou winnen vanaf de competitiestart, dan zouden ze de eerste Eredivisie-ploeg worden die dat deze eeuw onder hun naam kon schrijven, en even leek het alsof ze niet verder zouden komen dan negen zeges, maar de PSV winning streak gaat door.

Het wedstrijd tussen FC Groningen en PSV begon redelijk rustig. De teams waren elkaar een beetje aan het aftasten en er dreigde geen doelpunten gevaar. Het eerste doelpunt is ook voor FC Groningen met een strafschop in het 42ste minuut. Samir Memisovic benut de strafschop en zet de thuisploeg op 1-0.

Maar de Groningse zege duurt niet lang en in de twee minuten verlenging van de eerste helft scoort Donyell Malen de gelijkmakende doelpunt.

De tweede helft is één grote aanval van PSV. Ze mist drie keer een kans op een doelpunt en er komt nog een wissel, Érick Gutiérrez komt in het veld voor Jorrit Hendrix. Het winnende doelpunt komt nog net voor het einde van de spel van Denzel Dumfries, die zijn team de winnende doelpunt bezorgd.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

IJtunnel twee weekenden gesloten voor onderhoud

Je mag een uur langer slapen, maar Nederland heeft een slaapprobleem