in

Familie van doodgeschoten Humeyra overweegt juridische stappen tegen politie

Op 18 december vorig jaar werd de 16-jarige Humeyra, die al 15 maanden werd gedreigd, doodgeschoten op school door haar ex-vriend, Bekir E. Nou is de familie overtuigd dat hun dochter nog had geleefd als de politie hun werk goed hadden gedaan.

“De politie heeft met ons gespeeld.” aldus de familie van het vermoordde, jonge meisje in een interview met het AD. Humeyra is doodgeschoten op het schoolplein van het Rotterdam Design College, maar voor deze dramatische incident werd ze regelmatig bedreigd door haar ex en haar familie was zo goed als een vaste bezoeker bij de politie en justitie. “Maar het was allemaal tevergeefs.” zeggen zij.

En nou overweegt de familie juridische stappen te ondernemen tegen de politie en justitie.

De 16-jarige Humeyra werd sinds september 2017 gestalkt en regelmatig bedreigd door Bekir E. via de telefoon met dreigende foto’s en teksten. Zij had een korte relatie gehad met hem, tot ze had ontdekte dat hij veel ouder was dan dat hij eerst had verteld. Hij was toen alweer 30 en was getrouwd met een kind.

Humeyra had aangifte gedaan van mishandeling in mei 2018 en werd uiteindelijk op 18 december bruut vermoord op haar haar schoolplein.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Terreurgroep PKK valt Turkse groep in Duitsland aan

Belastingdienst moet pokeraars terugbetalen