in

Politie dringend op zoek naar verdachte van Pathé Groningen moorden

De politie heeft foto’s en beelden vrijgegeven van een 33-jarige man met Turkse afkomst. Ergün Senarabaci wordt verdacht van de moord op de twee personen die eerder vandaag, dood zijn gevonden in een Pathé bioscoop in Groningen.

De politie kreeg vanochtend omstreeks 09:20 uur en melding en heeft twee levenloze lichamen aangetroffen in een bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Na onderzoek is gebleken dat beide slachtoffers door geweld om het leven zin gekomen.

Uit verder onderzoek door Team Grootschalige Opsporing is verdachte Ergün Senarabaci in beeld gekomen.

De politie heeft momenteel geen informatie over waar Ergün Senarabaci kan zijn en heeft daarom een recente politiefoto en zijn identiteit vrijgegeven. Ook geeft de politie twee stills vrij van het moment waarop Senarabaci de bioscoop verlaat.

Zoals vermeld op politie.nl ;

Ergün Senarabaci is 1.72 lang en heeft donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren is en draagt een baard. Hij droeg op het moment van het verlaten van de bioscoop laarzen een grijze rugtas, donkere kleding met een opvallend patroon op zijn trui en broek.

De politie waarschuwt de mensen om de verdachte niet zelf te benaderen. Als u hem ziet of u heeft informatie over waar hij verblijft, neem direct contact op met de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

©NieuwsOn

bioscoop1

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Weekend begint met 20 graden maar eindigt met nachtvorst

Man neergestoken voor de ogen van vrouw en kinderen