in

Piloten JetBlue verdacht van drogeren en verkrachten stewardessen

Twee piloten van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue worden verdacht van de verkrachting van drie vrouwen. De slachtoffers werkten eveneens in de luchtvaartbranche en leerden de mannen kennen tijdens een tussenstop op Puerto Rico. Een van de vrouwen hield een soa over aan de vreselijke gebeurtenis, zo luidt de aanklacht.

De verkrachting vond plaats in San Juan, nadat de piloten Eric Johnson en Dan Watson op het strand in aanraking waren gekomen met de vrouwelijke bemanningsleden, zo meldt New York Post. Toen de vrouwen er achter kwamen dat de mannen als piloten voor JetBlue werkten, dronken ze samen bier.

„Het bier was vermengd met een drug, en vanaf dat moment werd de rest van de nacht een waas voor de vrouwen”, zo werd duidelijk uit het gerechtelijk proces dat begin van de week werd ingediend. Slachtoffer Jane Doe beweert dat Johnson haar en een ander vrouwelijk bemanningslid heeft verkracht. Na het misbruik zei Johnson tegen Doe: „Bedankt dat je mijn fantasie hebt laten uitkomen.”

Nalaten JetBlue
De vrouwen beweren dat ze de verkrachting bij luchtvaartmaatschappij hebben gemeld, maar dat die nooit actie heeft ondernomen. „Het nalaten van JetBlue om gepaste maatregelen te nemen is afschuwelijk”, vertelt de advocaat van de slachtoffers.

Volgens New York Post waren de verdachten niet bereikbaar voor commentaar. Ook de luchtvaartmaatschappij waar de mannen werken, wil niets zeggen over lopende geschillen. ’„We nemen beschuldigingen van gewelddadig of ongepast gedrag zeer serieus en onderzoeken dergelijke claims grondig”, was de algemene reactie.

Bron : De Telegraaf

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Inspectie roept bloeddrukmedicijnen terug na ontdekking kankerverwekkende stof

Gökmen T. verdacht van meervoudige moord of doodslag met terreuroogmerk