in ,

Opening partijbureau DENK in Den Haag

Op 14 oktober was het zover. Het eerste partijbureau van DENK opende in Den Haag in de schildersbuurt. Meteen tussen de mensen die hebben gevraagd wanneer DENK nou kwam naar Den Haag. Dat is namelijk wie DENK is, ze zijn hun kiezers. Ze luisteren en gaan meteen aan het werk.

“Uiteindelijk gaat het niet om de woorden die je hoort. Uiteindelijk reken je iemand af op de daden.” aldus tweede kamerlid, Farid Azarkan.

DENK zit al in de drie grote steden, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en kregen bijna dagelijks de vraag, waarom nog niet in Den Haag? En daar hebben ze naar geluisterd. Met een partijbureau in Den haag hebben ze de vier grote steden in Nederland te pakken. Met ook nog drie zetels in de Tweede Kamer, is DENK zich aan het klaarmaken voor de Provinciale Staten verkiezingen. En ze hebben maar één doel; twee leden leveren aan de 75 senatoren die de beslissingen nemen namens de volk en dus ook, hun kiezers.

Mensen applaudiseren en juichen Tunahan Kuzu toe wanneer hij verteld wat hun doel is voor de Provinciale Staten verkiezingen. Hij vertelt dat DENK uniek is en nieuw. Ze kijken niet naar jouw achtergrond of akomst en maken geen onderscheid in religie. Iedereen is welkom en kan hier zichzelf zijn. En dit is ook te zien in de grote diversiteit van het publiek die er vandaag bij is om hun steun aan DENK te betuigen en hun te bedanken dat er naar hun is geluisterd.

“Niet alleen maar zeggen dat we er voor ze zijn, maar daadwerkelijk ook voor ze zijn. Hun toekomst is onze toekomst en DENK is de partij van de toekomst.” aldus Tweede Kamerlid en Fractievoorzitter van DENK, Tunahan Kuzu.

Natuurlijk worden de vrijwilligers van DENK niet vergeten en worden ze ook in het zonnetje gezet met bloemen en cadeau’s voor de nieuwe partijbureau voor een mooie start. Het is een gezellige moment waar de microfoon even niet werkt en Tweede Kamerlid en Voorzitter van DENK, Selçuk Öztürk moet denken aan de tijden in de Tweede Kamer wanneer hun microfoon op stil wordt gezet, maar hij is luid en duidelijk wanneer hij zegt, “Ook zonder microfoon zullen we onze stem laten horen!”

©Nieuwson 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ABN AMRO neemt last voor ingreep zakenbank

OM: celstraf voor achterlaten kind (3) op Amsterdam Centraal