in

OM stuurt vermoorde Hümeyra na haar dood brief over contactverbod Bekir E.

Een pijnlijke fout van het Openbaar Ministerie in Rotterdam. Dat heeft een brief gestuurd naar het Rotterdamse meisje Hümeyra, dat eind vorig jaar vermoord werd. In de brief stond dat het contactverbod met Bekir E., die verdacht wordt van haar dood, in stand blijft.

De zussen van Hümeyra hebben de brief gevonden en gelezen, vertelt Nelleke Stolk, de advocaat van de familie aan RTL Nieuws.

Hümeyra werd op 18 december vorig jaar doodgeschoten in de fietsenstalling van het Designcollege in Rotterdam. Bekir E., de man die vastzit voor de moord op de 16-jarige Hümeyra, heeft bekend.

‘Het is vreselijk voor ze’
“De familie is door deze brief boos en helemaal van de kaart”, zegt Stolk. “Het is vreselijk voor ze. De ouders van Hümeyra staan op het punt om naar Turkije te reizen om de steen op haar graf te leggen, en dan gebeurt dit.”

De brief gaat volgens het AD over een eerdere straf die Bekir E. kreeg na het mishandelen, bedreigen en stalken van Hümeyra. Daarvoor kreeg hij in augustus vorig jaar nog zes weken cel, waarvan drie voorwaardelijk.

Bron : RTL Nieuws

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Lesbisch koppel: we zijn in elkaar geslagen in Londense bus

Bij een weeralarm is het vooral code rood in Friesland en Groningen