in

Nieuwe tapes van PVV-Kamerlid Dion Graus : Geen factuur maar seks met zijn vrouw

Tweede Kamerlid en PVV’er, Dion Graus is in Maart weer verkiesbaar, en hij is weer in het nieuws. Niet vanwege een verkiezingsprogramma of om politieke redenen, maar omdat de Rijksrecherche nieuwe beeld- en geluidsopnamen beoordeelt, gezamenlijk met nieuwe documenten, waarop blijkt dat Graus zijn ex-vrouw heeft aangezet tot seks met zijn particuliere beveiligers.

Het materiaal is door zijn ex-vrouw overhandigd aan de Rijksrecherche, en de NRC komt met deze bericht nadat ze het materiaal hebben ingezien, schrijven ze. Volgens berichten heeft de PVV-Kamerlid zijn ex-vrouw aangezet tot seks met onder andere, twee ex-politiemannen met een criminele achtergrond, die hij heeft meegenomen naar Nederland. De mannen werden niet betaald via een factuur, maar hadden seks met de vrouw van Graus, terwijl hij ze aanmoedigde, dit is te horen op ingeleverde audiofragmenten.
Volgens de documenten gebeurde dit ook in het PVV-kantoor in de Tweede Kamer.

De documenten brengen ook de verstoorde verhouding tussen Graus en andere fractieleden naar voren en ook blijkt dat de PVV-Kamerlid al een langere tijd fraudeert met de aftrek van zijn hypotheekrente bij zijn jaarlijkse belastingaangifte.

Graus heeft ook 125 duizend euro gefraudeerd met zijn verblijfskostenvergoeding van de Tweede Kamer.

©NieuwsOn
Foto : Dion Graus Twitter

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Frankrijk komt met een anti-discriminatie platform

Gemeente Breda kort bijstandsuitkering voor daklozen : Ze hebben ook geen woonlasten