in ,

Nederlandse man wurgt ex omdat ze te hard snurkt

De Indonesische politie heeft een verklaring gegeven tijdens een persconferentie waarin ze bekend hebben gemaakt dat de 56-jarige Nederlandse man die in Oost-Java is gearresteerd in verband met de moord op zijn Indonesische ex-vrouw (42), de vrouw met een USB-kabel heeft gewurgd, omdat hij geïrriteerd raakte van haar gesnurk, terwijl hij TV probeerde te kijken.

De moord vond plaats in de woning van de Nederlandse man in de stad Banyuwangi. De vrouw lag te slapen toen de man haar heeft gewurgd. Haar levenloze lichaam werd gevonden in bed.

De verdachte heeft een bekentenis afgelegd en handelde volgens de politie onder invloed van alcohol en medicijnen, die hij innam tegen nierstenen, plus frustratie, “Hij was al boos op haar omdat ze vaak geld van hem leende maar niet terugbetaalde. Als hij dan naar haar toe ging om de bedragen op te eisen, draaide het telkens uit op ruzie.” aldus politiechef, Arman Asmara Syarifuddin.

De zaak kwam naar voren toen de man zijn buren had gevraagd hem naar een ziekenhuis te brengen voor een behandeling en volgens de politie heeft hij onderweg, bekent wat hij had gedaan.

De politie heeft vandaag een persconferentie gegeven waarin de man te zien is in oranje gevangenisplunje en met een bivakmuts. De twee politieagenten die naast hem staan zijn zwaar bewapend. De politiechef is te zien in de voorgrond. Hij draagt witte latexhandschoenen vanwege het bewijsmateriaal op de tafel voor hem, waaronder een bebloed beddengoed én de zwarte usb-kabel.

©NieuwsOn
Foto : Kabar Rakyat ID

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Benzine en sigaretten worden weer duurder in 2020

2019 was de derde warmste jaar ooit voor Nederland