in ,

Nederland wilt weten wat ‘wollah’ betekent

‘s Werelds grootste zoekmachine, Google, kwam woensdag met haar eigen jaaroverzicht van zoekopdrachten, a Year in Search, en wat blijkt? Nederland heeft massaal gezocht naar de betekenis van ‘wollah’.

Maar ook hebben we gezocht naar de betekenissen van huts en isogram. Google kijkt overigens niet naar de meest gebruikte zoekopdrachten, maar naar termen die snel zijn gestegen. Of, Trending, zoals Google dat heel mooi noemt.

Wat de meest trending subject was in Nederland? Ajax. Maar ook de dames elftal, de brand in Notre Dame in Parijs en de omgekomen Spaanse peuter Julen, waren allemaal trending in ons land.

Duncan Lawrence (winnaar van Songfestival) Bridget Maasland (nieuwe vriendin van André Hazes) en Iris Hond (dame waar Marco Borsato een affaire mee heeft gehad) waren de BN’ers (Bekende Nederlanders) die trending waren het afgelopen jaar.

Wil jij nou ook weten wat ‘Wollah’ betekent? Wollah betekent, ’ik zweer het je’ en huts is een stopwoord zonder betekenis. Een isogram is een woord waarin elke letter uit het woord slechts één keer voorkomt, zoals sandwichformule of het woord, isogram, zelf.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Islamitische Scholen in Nederland zien een toename in aantal leerlingen

Max (23) vermist sinds zaterdag