in

Nederland verwelkomt de Herfst

De hittegolf lijkt verleden tijd. De komende dagen gaan de temperaturen omlaag en hier en daar wordt er een ‘buitje’ voorspeld.

Maurice Middendorp van Buienradar tegen Editie NL, “Vanaf vandaag verdwijnt de zon en kan er al een buitje voorkomen. Het wordt nog zo’n 20 graden, maar dat is de komende dagen wel anders.”

Er trekt morgen een een storing over Nederland en we krijgen door het hele land te maken met plensbuien, “Tijdens die buien koelt het al af naar een graad of zestien, maar na de regen krijgen we nog koelere lucht door een wind uit het noordwesten.”

Donderdag komen we niet boven de 15 graden maar je hoeft niet meteen je winterjas uit de kast te halen, “Die winterjas is nog overbodig, maar we gaan zeker van een zwembroek naar een dikke trui.” aldus Maurice.

Het blijft een natte weekend maar zondag lijkt het een beetje op te knappen. Het blijft wel regenen maar vanaf volgende week lijkt de temperatuur weer te stijgen naar de 20.

Hoop voor een warme nazomer is niet helemaal voorbij, “De maand september duurt gelukkig nog lang, dus er is kans dat we een nazomer krijgen. Ook oktober kan voor verrassingen zorgen.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Politie Rotterdam is op zoek naar 12-jarige Meheret

Twee gewonden na een steekpartij