in ,

Moslims en Christenen komen samen tegen Netflix

Het heeft een aantal eeuwen geduurd maar het is eindelijk zover. Christenen en Moslims hebben een tussenweg gevonden en komen bij elkaar om tegen een nieuwe vijand te vechten, Netflix.

Bijna 2 miljoen Christenen en moslims zijn een handtekeningoorlog begonnen tegen de Braziliaanse Netflix-show die Jezus afbeeldt als een homoseksuele man.

De comedy, The Temptation of Christ, toont Jezus Christus, die door miljarden Christenen en Moslims over de hele wereld wordt vereerd, als een homoseksuele man.

De 46-minuten durende comedy special is gecreëerd door de Braziliaanse YouTube comedy groep, Porta Dos Fundos. Het programma heeft een internationale Emmy gewonnen, maar krijgt ook veel kritiek over zich heen voor het belachelijk maken van normen en waardes van beide religies.

Ondertekenaars hebben ook een openbare verontschuldiging geëist van Netflix, zodra de show uit de Netflix-catalogus is verwijderd. De komediegroep blijft echter hun show verdedigen en zeggen dat de show in overeenstemming is ‘met de normen van de democratische samenleving’

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Kantoorpand in Rotterdam binnengevallen door politie

Duitsland verbiedt ‘Homogenezing’