in

Moeder woedend over 25 bijtwonden bij dochter: ‘Kinderopvang deed niets’

De moeder van een 15 maanden oude baby heeft op Facebook alarm geslagen over de kinderopvang van haar dochter in de Amerikaanse staat Arizona. Haar kind had op een dag maar liefst 25 bijtwonden opgelopen, vermoedelijk afkomstig van andere kinderen. Alice Bryant deed aangifte, maar hoorde daarna niets meer.

Het meisje had bijtwonden over haar hele lichaam, van haar schouder tot aan haar onderrug. Op de drie foto’s die Bryant op Facebook deelde, zijn de verwondingen goed te zien.

Bryant is woedend, blijkt wel uit het bericht dat ze deelde. Ze vraagt andere mensen om het te delen. “Ik heb aangifte gedaan van verwaarlozing en heb ook de zorgautoriteit ingelicht. Het is nu twee maanden geleden en ik heb nog steeds niets gehoord.”

De vrouw roept andere ouders op hun kinderen niet naar dezelfde opvang te brengen. “Ze hebben me niet gebeld en niets verteld toen ik mijn dochter ophaalde. Al deze bijtwonden heeft ze in een dag opgelopen.”

Ongefundeerde klacht
De politie zegt het incident, dat plaatshad op 26 februari, serieus te onderzoeken, maar heeft geen verdachten op het oog, laat staan dat er aanhoudingen zijn verricht.

Tegen een lokale televisiezender noemt de kinderopvang de aanklacht ‘ongefundeerd’. Een medewerkster weigerde verder commentaar.

Bron : RTL Nieuws
Foto : Facebook Alice Bryant

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Prins Harry bezoekt Nederland volgende week

Bibberen tijdens 4 en 5 mei en zelfs kans op natte sneeuw