in ,

Ministers kijken voetbal in de Tweede Kamer

Nederlandse premier, Rutte, is tijdens de Algemene Beschouwingen, vragen aan het beantwoorden van de Tweede Kamer maar het lijkt erop dat ministers Grapperhaus en Van Nieuwenhuizen, niet erg geïnteresseerd zijn in wat de Premier heeft te vertellen.

Via de vaste televisiecamera’s in de plenaire zaal is zichtbaar dat ministers Grapperhaus en Van Nieuwenhuizen, tijdens het laatste gedeelte van de debat, voetbal zitten te kijken op hun iPad.

Gisterenavond was ook een belangrijke avond in de voetbalwereld voor Nederland. Er speelden verschillende Nederlandse clubs hun wedstrijden in de Europa League. Feyenoord moest het opnemen tegen Rangers FC, PSV tegen Sporting Lissabon en AZ had een wedstrijd tegen Partizan Belgrado.

Natuurlijk ben je dan benieuwd hoe je team het heeft gedaan. Wie heeft er niet ooit stiekem naar een wedstrijd gekeken tijdens een bruiloft of een verjaardagsfeestje? Of als je minister bent, tijdens de Algemene Beschouwingen.

De ministers en staatssecretarissen zitten tijdens de Algemene Beschouwingen in het vak achter premier Rutte. Hun taak is het luisteren naar het debat en werken aan stukken. Het kan ook voorkomen dat ze eventueel beschikbaar moeten zijn om Rutte te helpen met antwoorden.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Huizenprijzen stijgen naar recordhoogte

Kogelgat in raam huisartsenpraktijk Amsterdam-Noord