Flower
Messi blijft bij FC Barcelona

Messi blijft bij FC Barcelona

De Argentijnse voetbal superster, Lionel Messi, blijft voor het laatste seizoen bij Barcelona, zo zegt een sportzender in Argentinië op vrijdag, "Lionel Messi blijft in Barcelona tot 30 juni 2021, de datum waarop zijn contract afloopt." aldus TyC Sports in een exclusief rapport.

YTB komt met een programma voor ondersteuning voor Turken in het buitenland
Minder kraanwater in verschillende delen van Nederland
Corona : Maatregelen worden verlengd tot 28 april

“Hoewel hij een burofax had gestuurd om de eenzijdige exitclausule uit te voeren, is hij van gedachten veranderd en wil hij niet midden in een juridisch schandaal weggaan in de club van zijn leven, waar hij opgroeide en al 20 jaar deel van uitmaakt.” aldus de verklaring van TyC Sports.

Messi was van plan om vorige maand zijn lange carrière in Barcelona te beëindigen. Hij nam geen deel uit aan de medische tests van zondag, of de training voorafgaand aan het seizoen van maandag. De organisator van de Spaanse voetbalcompetitie, La Liga, blokkeerde echter de gratis transfer van Messi vóór 2021 en beval een release fee van 700 miljoen euro te betalen aan Barcelona.

“Messi is, volgens de regels, verplicht zijn vrijgaveclausule van 700 miljoen euro te betalen, als hij zijn contract eenzijdig beëindigt.” zo verklaarde La Liga eerder.

De Argentijnse aanvaller verlengde zijn deal met Barcelona in 2017 en zijn contract loopt af op 30 juni 2021. Messi moet dus nog een seizoen wachten om zijn club te kunnen verlaten.

Manchester City was geïnteresseerd in Messi en eerder werd beweerd dat Messi tot een akkoord was gekomen met de Engelse club, “Zijn huidige contract bij Barcelona loopt tot en met 2020-21 en betaalt hem jaarlijks meer dan 80 miljoen dollar.” schreef zakenblad Forbes vorige week.

©NieuwsOn

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0