in ,

Max (23) vermist sinds zaterdag

Max (23) ging afgelopen zaterdag stappen in Antwerpen en is sindsdien vermist. Elk spoor van hem ontbreekt en zijn zus, Amy Meijer doet nou een oproep via Facebook om haar broer te vinden, “Zelfs de kleinste dingen kunnen van belang zijn!!’ schrijft Amy op haar Facebookpagina.

De Brabantse Max, uit Ossendrecht werd voor het laatst gezien bij dönertent Kababu gezien in de Schippersstraat. Hij was destijds op stap met een vriend in Antwerpen. Maar rond de ochtend verloren ze elkaar uit het oog en is hij sinds zondagochtend 06.00 spoorloos verdwenen.

79272631_3601144973236594_5211849866308747264_n

Zijn zus, Amy, maakt zich nou grote zorgen. “Zijn auto is blijven staan en ook zijn rugzak met kleding voor het weekend zat er nog in.” aldus Amy Meijer in BN DeStem.

Amy vertelt dat Max en zijn vriend hadden afgesproken op elkaar te wachten bij de auto van Max als ze elkaar kwijt zouden raken, maar na twee uur wachten kwam Max niet opdagen. Zijn vriend heeft uiteindelijk een taxi naar huis genomen.

Het hele familie is op zoek naar Max. Zo waren zijn tantes, samen met Amy, dinsdag op pad om rond te vragen en te flyeren in de buurt waar Max voor het laatst is gezien.

©NieuwsOn
Foto : Facebook Amy Meijer / Politie BE

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederland wilt weten wat ‘wollah’ betekent

Oproep tot het staken van Chinese producties