in

Marquinhos: “Ik wens Real Madrid en Barcelona veel succes”

Spaanse media kwamen woensdag met het nieuws dat beide clubs geïnteresseerd waren om de Braziliaan vast te leggen, maar Neymar verwierp het op sociale media als “nepnieuws”. Barcelona-trainer Ernesto Valverde weigerde de mogelijkheid uit te sluiten om de aanvaller opnieuw vast te leggen, waarbij een bedrag van 222 miljoen euro noodzakelijk zou zijn om hem te kopen.

“Ik wens Real Madrid en Barcelona veel succes bij hun poging om Neymar hier weg te halen”, vertelt Marquinhos in gesprek met Franse media. “Mensen weten hoe onze voorzitter is, hoe hij is met zijn mensen en hoe hij van onze belangrijke spelers houdt. Dus ik zie geen enkele reden waarom hij zou moeten vertrekken. Hij heeft het zelfs op sociale media ontkend, dus ik ka niet voor hem spreken, je zou het hem moeten vragen.”

PSG-trainer Thomas Tuchel maakt zich ook niet druk om een mogelijk vertrek van Neymar, toen hij er zaterdag na de wedstrijd tegen Amiens naar werd gevraagd. “Pfff, daar weet ik niets van. Het is oktober!”

Vice-voorzitter van Barcelona Jordi Cardoner spreekt het tegen dat Barcelona interesse zou hebben. “Het bestuur van Barcelona heeft de mogelijkheid om Neymar terug te halen niet overwogen”, zei hij in gesprek met SER Catalunya. “Het is een vraag die niet kan worden beantword omdat niemand het heeft aangehaald.”

“Hij was degene die vertrok. Het zou anders zijn als we niet in hem geloofden en hem nu wilden terughalen, maar dat is niet het geval. Als we hem zouden willen vastleggen, zou het bestuur het moeten bespreken, maar tot nu toe heeft niemand erover gesproken.”

Bron : GOAL

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Keurmerken helpen arme plantage-arbeiders niet

Honderden aanvragers uitkering betrapt met verzwegen vermogen