in ,

Mark Rutte zoekt iemand die z’n tweets bedenkt voor 3100 euro per maand

Heb jij altijd een gevatte tweet paraat? Dan kan premier Mark Rutte je hulp goed gebruiken. De Rijksvoorlichtingsdienst zoekt een online communicatieadviseur om berichten voor Mark Rutte te schrijven op Twitter en andere sociale media.

De minister-president wordt met zijn officiële digitale uitingen geholpen door een team van de Rijksvoorlichtingsdienst. Als online communicatieadviseur moet je met creatieve teksten, vlogs, infographics en filmpjes voor Twitter en Facebook kabinetsbeleid vertalen naar behapbare informatie voor de buitenwereld, zo valt in de vacature te lezen. Ook werk je nauw samen met speechschrijvers, woordvoerders en andere adviseurs van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Alles wat je bedenkt, wordt bij goedkeuring door Rutte zelf geplaatst.

Facebook

Kandidaten moeten natuurlijk beschikken over uitgebreide kennis van Facebook, Twitter en andere sociale media. Daarnaast hebben ze een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting communicatie, zijn ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen in politiek en maatschappij en zijn ze stressbestendig. Flexibiliteit is van belang: premier Rutte moet soms ook een beroep op je creativiteit doen buiten kantooruren.

De nieuwe medewerker krijgt een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract en een salaris van minimaal 3130 en maximaal 4809 euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Geïnteresseerden hebben tot 20 november om te reageren.

Bron : AD

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Kort geding om landelijke intocht Sinter­klaas tegen te houden

KvK schrapt telefoonnummers uit online adressenbestand na overlast