in

Man neergestoken voor de ogen van vrouw en kinderen

Na een ruzie op de Dam in Amsterdam is er een man (53) neergestoken door een scooterrijder. Ooggetuigen melden dat de man is neergestoken voor de ogen van zijn vrouw en minderjarige kinderen.

Een getuige meldt dat de scooterrijder ruzie kreeg met meerdere fietsers omdat hij wilde passeren, maar onvoldoende ruimte zou hebben gehad.

De ruzie ontstond zondagavond rond 18 uur toen de man met zijn vrouw en kinderen nabij de Dam bij de stoplichten stonden te wachten toen een opstootje dreigde tussen een andere fietser en de scooterrijder.

“Het is druk, zondagavond. Opeens kwam een scooterrijder ons tegemoet rijden. Hij kreeg ruzie met een man die volgens hem iets te veel naar links stond. Die fietser was een aardige meneer die echt niet ging vechten, maar toch kreeg hij de volle laag. Hij bleef maar schelden met de meest verschrikkelijke verwensingen. Hij liep helemaal leeg.” aldus de getuige tegen de Telegraaf.

Er zijn, volgens de getuige, foto’s gemaakt van het hele incident en de kenteken van de scooterrijder. De politie is inmiddels in het bezit van deze foto’s.

Er zijn nog geen arrestaties verricht maar het slachtoffer is inmiddels weer thuis.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Politie dringend op zoek naar verdachte van Pathé Groningen moorden

Autoachtervolging en schoten afgevuurd in Veldhoven