in

Man in metro spuugt in hand en veegt het af aan paal

https://t.co/sNsHgX6Y64

Een filmpje, dat opdook op Twitter is al door meer dan een miljoen mensen bekeken en laat een man zien die zijn hand likt en het spuug weer afveegt aan een steunpaal in een metro in België. Veel kijkers zijn in shock en beschuldigen de man ook van crimineel gedrag.

Een passagier die tegenover deze man zat in de metro vond dat de man zich vreemd gedroeg en begon hem te filmen met zijn telefoon, toen de man zijn mondkapje afdeed en zoals te zien in zijn filmpje, doet de reiziger zijn vingers in zijn mond en veegt hij het spuug af aan een paal. Mensen begrijpen deze actie niet, zeker in deze tijden van waakzaamheid vanwege het coronavirus.

De man is ook maandag aangehouden in Brussel en “de metro is na het incident buiten werking gesteld en grondig schoongemaakt.” aldus een woordvoerder van vervoerder MIVB, “Hij had ze niet allemaal op een rijtje.” voegde hij eraan toe.

Er zijn ook mensen op social media die niet geloven dat de beelden echt zijn ,aar de woordvoerder van MIB bevestigt dat de beelden echt, echt zijn, “Door een heel snelle reactie van onze veiligheidsdienst kon de man in kwestie meteen overmeesterd worden en overgedragen aan de politie. Hij bleek dronken te zijn en ‘zijn frietjes niet allemaal in hetzelfde zakje te hebben’, zoals we hier in Brussel zeggen. Een eufemisme om te zeggen dat hij ze niet allemaal op een rijtje heeft.”

Het is niet duidelijk of de man een boete heeft gekregen of ervan af is gekomen met een waarschuwing maar hij is wel ondervraagd en het metrostel is direct uit dienst gehaald om het te desinfecteren.

©NieuwsOn
Foto : @Mous_taffe/Twitter

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Heeft de komende Lenteweer invloed op het Coronavirus?

Premier Rutte : Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus