in

Man bewusteloos geslagen door jongeren die sneeuwballen naar zijn auto gooiden

Winter People Snowball Cold Hands

Eindelijk was het dinsdag zover, sneeuw in Nederland. En sneeuw betekent, sneeuwmannen bouwen en sneeuwpret, toch? Nou, niet voor iedereen. De politie heeft een tiental jongeren gearresteerd in verband met incidenten die zijn begonnen toen auto’s werden bekogeld met sneeuwballen.

Een 51-jarige man in Velserbroek werd bewusteloos geslagen nadat hij uit zijn auto stapte om te protesteren tegen een groep van acht jongeren die zijn auto omstreeks 21 uur bekogelden met sneeuwballen. De politie heeft laten weten dat de man naar het ziekenhuis is gebracht met ernstige verwondingen.

Maar daar bleef het niet bij. Een 24-jarige man in Vught, Noord-Brabant, werd aangevallen nadat zijn auto werd geraakt door een bolletje ijs, zei de politie, terwijl in Beverwijk een 29-jarige man in het gezicht geslagen werd door jongeren die sneeuwballen gooiden naar zijn auto. Een verdachte is gearresteerd.

En onderweg ben je ook niet veilig van deze ‘killer’ sneeuwballen. Omroep West meldde dat een bestuurder in Zoetermeer zijn voorruit had vernield door een sneeuwbal die was gegooid van een brug over de Amerikaweg. De politie denkt dat de bal ijs of stenen bevat. De bestuurder bleef ongedeerd.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ABN Amro neemt Tikkie Pay offline vanwege zorgen over privacy

Kamer van Koophandel wint ‘Big Brother’ Award