in

‘Louis van Gaal trapte niet in trucjes van roofbutler in Huis ter Duin’

Lange tijd was er in Huis ter Duin, het hotel waar Oranje lange tijd verzamelde en verbleef voor interlands, een roofbutler actief. Marcel J. griste met enige regelmaat dure diamanten van gasten uit de hotelkluis. Truus van Gaal was ook bijna slachtoffer, maar gelukkig was daar Louis.

Manlief trapte niet in het voorstel van Marcel J. om de sieraden van Truus in de kluis van het hotel te bewaren gedurende het WK 2014, zo vertelt Truus aan De Telegraaf. „Marcel waarschuwde dat heel Nederland wist dat we tijdens het WK niet thuis zouden zijn. ’Het is daarom veel beter om ze hier in de hotelkluis te leggen’, zei hij.”

Stinkzaakje
Volgens Truus was het Louis die zei dat het niet nodig was om de diamanten in Huis ter Duin te bewaren. “Het was Louis die toen vraagtekens zette bij het plan. Hij vond het slimmer om mijn sieraden bij Gassan Diamonds te stallen. Daar zouden ze dan ook gelijk netjes schoongemaakt worden.”

Roofbutler
Marcel J. stal lange tijd diamanten uit de kluis van Huis ter Duin. Dit kon omdat hij assistent-manager was en goed bevriend met de eigenaren. Daardoor werd hij dik vertrouwd en had hij veel sleutels. Dit vertrouwen hadden ze dus beter niet kunnen hebben…

Lange tijd verwisselde hij dure juwelen van de gasten voor nepperds. Het origineel verpatste hij dan voor veel geld om een lekkere bijverdienste te hebben. Gelukkig trapte Louis, in die tijd in de vorm van zijn leven met het Nederlands elftal, niet in de val.

Bron : Sportnieuws.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Oranjehockeysters winnen ook van Australië

Vier doden bij schietpartij in een Chicago ziekenhuis