in

Jongens schoppen en slaan Bredase (18) net zo lang tot ze haar telefoon geeft

Een 18-jarige vrouw is zaterdag met grof geweld door een groep jongens beroofd van haar telefoon. De jongens schopten en sloegen haar net zo lang, totdat ze haar gsm af wilde staan.

Home
Regio
Eindhoven
Helmond
Best, Meierijstad en Son
Cranendonck, Heeze-Leende
De Peel
Geldrop-Mierlo, Nuenen
Kempen
Valkenswaard, Waalre
Veldhoven
Brabant
Tilburg
Den Bosch
Oss, Uden e.o.
Algemeen
Sport
Video
Koken & Eten
Service
Abonneren
Het weer
Zoeken

© Getty Images/iStockphoto
Jongens schoppen en slaan Bredase (18) net zo lang tot ze haar telefoon geeft
BREDA – Een 18-jarige vrouw is zaterdag met grof geweld door een groep jongens beroofd van haar telefoon. De jongens schopten en sloegen haar net zo lang, totdat ze haar gsm af wilde staan.

De vrouw fietste rond 02.00 uur met haar telefoon in de hand over de Teteringsedijk in Breda in de richting van het centrum. Ter hoogte van de Oosterhoutse Busbaan zag ze een groep van zo’n 6 jongens staan. Drie van de jongens sprongen plots voor de vrouw de weg op en duwden haar van haar fiets. Ze raakte daarbij gewond aan haar arm. De jongens schopten en sloegen haar en eisten haar telefoon. De Bredase probeerde haar telefoon nog weg te stoppen, maar dat kwam haar op nog meer schoppen te staan. De vrouw gaf daarop haar telefoon aan de jongens, in de hoop dat het geweld zou stoppen. Daarna rende de groep jongens weg.

De Bredase kreeg hulp van een voorbijganger en heeft aangifte gedaan bij de politie. Met behulp van camerabeelden en getuigenverklaringen hoopt de politie de daders te kunnen opsporen.

Bron : ED

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Minister waarschuwt examenkandidaten voor kalmeringspillen

Chinese Nederlanders zijn discriminatie zat: ‘Hanky Panky Shanghai aanleren is toch bizar?’