in ,

Inbreker van de sterren opgepakt

Burglar Kuhfuss Mask

Sterren als Usher en Adam Lambert kunnen opgelucht ademhalen. De man die voor miljoenen dollars stal uit de villa’s van de sterren in Hollywood, is gearresteerd.

Benjamin Ackerman deed zich voor als makelaar. Maar na een open huis of een rondleiding van de bewoner kwam hij alleen terug voor de inhoud van de bezichtigde huizen.

De sterinbreker was volgens de politie zeer gewiekst. Hij won het vertrouwen van bewoners en andere makelaars. „Hij was zeer goed gekleed en speelde zijn rol heel goed. Hij was behoorlijk glad”, zegt de politie. Ackerman speelde al sinds 2017 roofmakelaar. Volgens de politie heeft hij banden met de New Yorkse maffia.

Ackerman maakte camera’s onklaar voordat hij inbrak. „Soms werden ze gewoon uit de muur getrokken en soms gingen de camera’s op zwart tijdens de inbraak.” Hij zou in ieder geval dertien slachtoffers hebben gemaakt.

De politie vond een flinke buit bij Ackerman: maar liefst 2000 gestolen artikelen. Het gaat om kunst, designerkleding, dure handtassen, exclusieve wijnen en prijzige sieraden. De politie heeft foto’s geplaatst en hoopt zo de eigenaars te vinden.

Bron : De Telegraaf

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Rashida Tlaib beëdigd in een Palestijnse jurk

Meer dan duizend zaken van seksueel misbruik in Amerikaanse Katholieke Kerk