in

Hengelo in shock vanwege familiedrama

De politie in de Gelderse plaats Hengelo gaat uit van een ware familiedrama, na het vinden van twee lichamen in een woning aan de Julianalaan. De bewoner van het huis is aangehouden op verdenking van dubbele moord. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend. De politie wilt eerst verder onderzoek gaan doen en wilt nog niks bekend maken in het belang van het nog lopend onderzoek.

Wel is het bekend dat de verdachte, de zoon van het echtpaar, de enige was die nog in het huis woonde. Volgens buurtbewoners had hij psychische problemen. Politiewoordvoerder, Marloes Ballast wilt niet bevestigen of ontkennen, of de verdachte van eind twintig, psychisch of psychotisch was.

Buurtbewoners weten het verschil niet, “Af en toe was hij flink in de war.” zeggen ze tegen De Gelderlander, “Daarom woonde hij ook nog thuis.”

De buurman vertelt aan De Gelderlander dat hij een gil hoorde en vervolgens veel politie zag.

Er zijn berichten dat één van de drie bewoners zich heeft gemeld in het ziekenhuis, maar de politie wilt niet bevestigen of het hier gaat om de verdachte. Er wordt ook onderzoek gedaan bij het ziekenhuis, in de auto waar degene mee is gereden. Het voertuig is afgezet met een lint.

Burgemeester, Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst, heeft geschokt gereageerd op de vondst van de twee lichamen, “Het gaat om het echtpaar dat in het huis woont. Het is niet te bevatten dat mensen zo uit het leven zijn weggerukt. Een grote klap voor familie, vrienden en onze gemeenschap.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Tunahan Kuzu : “De vijand van je vijand is niet jouw vriend.”

2020 : Hypotheek voor iedereen