in

‘Griepprik is de grootste ‘oplichterij’ in de medische geschiedenis.’

In een interview met Opie en Anthony over Sirius XM bekritiseerde Trump de griepprik als “totaal ineffectief” en verklaarde dat hij er nooit één heeft gehad.

“Ik heb er nog nooit een gehad. En tot nu toe heb ik nog nooit griep gehad. Ik hou niet van het idee om slechte dingen in je lichaam te laten injecteren. En dat is in principe wat ze doen. En deze (nieuwste griepvaccin) is niet erg effectief geweest om mee te beginnen. Ik heb vrienden die religieus de griep krijgen en dan krijgen ze de griep. Je weet wel, dat helpt mijn denken. Ik heb veel rapporten gezien dat de laatste griepprik vrijwel volledig ineffectief is”.

Trump heeft hier gelijk in – griepprikken zijn de grootste medische fraude in de geschiedenis. Ze zitten vol met “slechte dingen”, waaronder formaldehyde en kwik – twee krachtige neurotoxinen – en de vaccinindustrie geeft zelfs toe dat laboratoriumtests bewijzen dat de populaire griepprik niet werkt.

Waarom wordt een giftige, medische hoax, ondersteund door niets anders dan voodoo geloof gebaseerde dogma en slimme marketing, elk jaar op de hele bevolking gedrukt?

Vaccins is het enige medicijn waar geen wetenschappelijk bewijs van veiligheid of werkzaamheid wordt vereist door wie dan ook: niet de FDA, niet de CDC en niet de media. Het congres heeft zelfs een wet aangenomen die de vaccinindustrie beschermt met absolute wettelijke immuniteit, zelfs wanneer ze gebrekkige producten produceren en verkopen die mensen verwonden en doden. En vaccinfabrikanten liegen ons al jaren over de toxische niveaus van kwik in griepprikken.

Iedereen weet dat kwik giftig is om in het menselijk lichaam te injecteren. Dat wordt niet besproken, behalve door irrationele anti-wetenschappelijke ontkenners. Dus waarom zullen fabrikanten het kwik niet verwijderen? En waarom blijft Big Pharma een product pushen waarvan de vaccinindustrie toegeeft dat het niet eens werkt?

Bron: Dailypaper

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Grote technische storing bij VUmc

Schadelijke stof Naftaleen in autostoeltjes merk Nachfolger